divendres, 28 d’octubre del 2011

EL XIPRER

El Xiprer és la Casa d'acolliment que entre tots pretenem ajudar. El suport dels ciutadans és imprescindible per poder donar cobertura a una bona part de la resta de conciutadans que avui dia ho estant passant molt malament pels efectes d'una crisi econòmica devastadora.

El Xiprer és un projecte solidari que des de l'any 1997 cuida d'un menjador social per on cada dia passen més de 100 persones; distribueix aliments a un total de 1.200 famílies i compte amb una infraestructura de 12 pisos per cobrir les necessitats extremes d'habitatge per aquelles persones que es queden sense sostre per viure. Més de 140 voluntaris passen per la Casa, dia a dia, per cuinar, rentar roba, distribuir aliments i, el més important, per oferir als més necessitats una estona de confort i caliu humà...

Coneixedors de la crua situació que ens ha portat la crisi econòmica amb taxes d'atur que superen el 20% de la població, un grup de granollerins i vallesans vàrem constituir l'any 2010 l'associació "Amics d'El Xiprer" per intentar difondre el missatge solidari de la Casa d'acolliment i per promoure i organitzar l'ajuda de totes aquelles persones que volguessin fer alguna acció per calmar el drama social que la nostra comunitat està patint.

Sovint els projectes solidaris s'han basat en considerables aportacions anònimes d'aquelles persones o empreses que disposen de rendes superiors i que els és més fàcil poder ajudar. Però per ajudar mai és suficient així que l'objectiu de l'associació des del 2010 és aconseguir 1.000 socis que aportin 10€ cada mes amb l'objectiu de poder aportar 120.000€ cada any a El Xiprer....Actualment són 600. Falten 400 i potser un d'ells pots ser tu ! 


El Xiprer

Alguns dels voluntaris de l'associació reunits
Font: Web de l'associació
La Casa es troba al Carrer de Josep Umbert, 145 i el telèfon d'Amics del Xiprer és 93 879 12 92.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada