dissabte, 15 d’octubre del 2011

BIBLIOTECA ROCA UMBERT

La Biblioteca és un servei públic municipal obert a tota la població. Es troba a la fàbrica Roca Umbert espai d'arts, la qual era una enorme indústria tèxtil existent des de l'any 1871.


La bilioteca va ser inaugurada el 2 d’abril de 2005, amb un espai de 1.727 m² dedicats a la promoció de la lectura, la formació, la informació i el coneixement.  És un equipament que s’engloba dins de l’àrea de difusió del projecte Roca Umbert Fàbrica de les Arts.  

Aquest projecte és dirigit per l'Ajuntament de Granollers i reconverteix el recinte fabril Roca Umbert, un espai situat al centre d ela ciutat mab 20.000 m2, en un gran centre cultural que consta de: Biblioteca, Centre Tecnologic i universitari, la Troca, el bar, el Cub( equipament que ofereix espais de qualitat per a l'assaig i la producció musical), espai d'arts, taller d'artistes, taller de producció, oficines, centre audiovisua, audiovisual MAC, sala de concerts, espai polivalent i VOTV (televisió publica de la comarca del Vallès Oriental).


Bar de Roca Umbert
El Bar de la Roca Umbert, que podem observar en el vídeo preparat, va ser inaugurat el mes de novembre de 2006 i està situat a l'entrada de la Troca. És un punt de trobada a la ciutat on, a banda de gaudir del servei de cafeteria, també es poden veure actuacions musicals, recitals de poesia, presentacions de llibres, i d'altres activitats culturals que s'hi programen. 




Recomano molt veure unes fotos magífiques de la fàbrica Roca Umbert a la seguent web:


 
Façana de la Biblioteca al C. Enric Prat de la Riba


Àrea de lectura de premsa i revistes
Zona infantil


A continuació teniu una petita ruta per les instal·lacions de la biblioteca que podeu visualitzar a travès del vídeo que he creat : 

Per més informació sobre la biblioteca i els seus esdeveniments podeu visitar la seva pàgina web oficial i facebook:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada