dimarts, 4 d’octubre del 2011

POLICIA LOCAL RECUPERA GÈNERE FALSIFICAT I ROBAT

El passat 25 de setembre, a les 10 del matí, una patrulla de la Policia Local va observar com dos individus intentaven amagar unes bosses entre uns vehicles estacionats en una zona propera al mercat setmanal de Canovelles i posteriorment fugien corrent sense poder ser identificats. Els agents van comprovar que aquestes contenien material de marques falsificades com bosses de mà, colònies, perfums, carteres, moneders, etc. 
Més tard, cap a  les 13.30 hores, els mateixos individus van ser vistos abandonant al marge del riu Congost unes bosses amb dvds, cds i rellotges, que també es van comissar. Els falsificadors no van ser detinguts, van poder fugir. 

Tan sols havent passat un dia, sobre les 12 del migdia,  la Policia Local es va dirigir al supermercat Lidl de l'avinguda Sant Julià perquè unes persones estaven furtant gènere. Es van identificar dos individus de nacionalitat romanesa, que portaven amagats a la roba diversos articles sostrets de l'interior de l'establiment. Tot plegat amb un valor econòmic de 115 euros. Els responsables del local van presentar denúncia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada