dimarts, 4 d’octubre del 2011

REBAIXA DE SOUS A L'HOSPITAL DE GRANOLLERS

Les retallades pressupostàries comencen a estendre's a la sanitat. 

Hospital de Granollers
Els hospitals de la comarca no han quedat al marge de les mesures d'estalvi aplicades pel Govern a través de les retallades. A Granollers s'han suprimit serveis d'Urgències Centre, que roman tancat en horari nocturn. Així doncs, els primers afectats han sigut els usuaris. Però això no ha sigut tot, les plantilles dels centres hospitalaris s'han reduït. En un primer moment,  alguns treballadors temporals no van ser  renovats  o directament van ser rescindits de forma anticipada. En els darrers dies, els treballadors fixes s'han vist obligats a acceptar una rebaixa dels seus sous per tal d'esquivar la presentació d'expedients de regulació d'ocupació(ERO). Així, es mantindran tots els llocs de treball durant els dos següents anys. El que en un primer moment afectava a 200 persones, ara tan sols amenaça a setanta.

D’altra banda, el Departament d'Ensenyament també anuncia les retallades per a les escoles de música i dansa i per a les llars d'infants per al curs 2010-11.

A Granollers i Cardedeu s'han presentat mocions contra les retallades al sector públic. L'assemblea d’Indignants va presentar al registre de l'Ajuntament 256 signatures que s'han adherit a la moció contra les retallades de sanitat i educació que afecten la ciutat. Proposen un finançament adequat garantint el manteniment i el bon desenvolupament dels serveis i els equipaments municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada