divendres, 23 de desembre del 2011

FONT D'IL·LUSIÓ, ELS REIS MAGS

Començen els preparatius de l’arribada dels Reis d’Orient a la nostra ciutat .

Els reis Mags durant la cavalcada de 2010
Font: Toni Torrillas
Tot just acabades les classes, el 23 de desembre, els mes menuts podran participar al taller Tot esperant els Reis, de confecció d’elements nadalencs a la Troca. 

Entre els dies 2 i 4 de gener, el patge Gregori anirà pels barris granollerins a recollir les cartes dels menuts, coincidint amb l’activitat de confecció de fanalets en diversos espais, entre ells, la Troca, on els nens podran pintar el seu fanalet en horari de mati i tarda, fins la vigília del dia de Reis. 


Recorregut de la cavalcada de Reis
Font: Bulletí
La ciutat rebrà Melcior, Gaspar i Baltasar dijous 5 de gener amb les cançons de la Coral Art 9 al carrer de Rafael Casanova, a les 5 de la tarda. Tot seguit les seves carrosses començaran el recorregut per Ramon Llull i Joan Prim, carretera avall, fins a la plaça de la Corona i Alfons IV, giraran per Prat de la Riba i seguiran per Roger de Flor. A partir del carrer de Mare de Déu de Núria, els Reis aniran a peu amb el seu seguici pels carrers Rec i Santa Anna, fins a La Porxada, sense parar de repartir il·lusió i caramels. A les 8 del vespre, rebran les claus de la ciutat de mans de l’alcalde i començarà la recepció de nens i nenes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada