dilluns, 26 de desembre del 2011

EL PIN, SINÒNIM DE DIVERSIÓ

Arriba, el conegut i estimat per tots els ciutadans de la ciutat, el PIN.

El PIN, el Parc Infantil de Nadal de Granollers, fa 15 anys i per això l'organització, l'Associació Ciutadana pel PINGRA, ha preparat una sorpresa que es desvelarà a la festa de " BenPINguda " el dissabte 10 de desembre, a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça de Perpinyà durant l'actuació d'El Traa Blanmvic.
Els dies 27, 28 i 29 de desembre, el parc tornarà a obrir les seves portes, al Palau d'Esports, per oferir entreteniment a tota la família. I a la sortida, els infants podran ser premiats amb el tradicional calendari del PIN, de la il·lustradora Montse Bosch, per acompanyar-nos durant tot el 2012.

Hi haurà més de 60 activitats i 110 monitors preparats perquè grans i petits gaudeixin sense problemes. Pel que fa a les activitats, els visitants al parc hi trobaran les més tradicionals com la piscina de boles gegants, el tobogan, la tirolina, el pont del Mico o el rocòdrom.. Hi haurà tot tipus d’inflables, diferents dels de l’any passat, un planetari amb diferents activitats a l’interior, i es repetirà el viatge en submarí pel conte del Pin, que l’any passat va tenir molt bona acollida. També hi haurà tallers de manualitats o de maquillatge, un espai per a nadons o un garatge de cotxes gegants.

El Palau d’Esports romandrà obert de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. Segons ha explicat Pere Illa, de l’organització, davant la disminució de subvencions, s’han hagut de fer alguns retocs en els preus. Així, una sessió de matí o de tarda costarà 6 euros, mentre que tot un dia costa 10 euros. 


Pinguai, la mascota del parc, aquest any està acompanyat d’una amiga, l’Espingueta.

Pont d'equilibri per accedir a la tirolina



Manualitats

Pintures a la cara i una flor manual

Pingüins manuals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada